Archief van: Afbeelding

Afgelopen zaterdag, 27 februari 2021, was dan de allereerste online Disco Bingo van Elderveld Open. Door de maatregelen m.b.t. Covid-19 kunnen we helaas alleen een digitaal feestje organiseren. Het uurtje was helaas voor vele te kort…. We hopen snel weer iets fysieks te mogen organiseren, we hebben er zeker zin in als werkgroep Elderveld Open.

We kunnen allemaal wel stellen dat het jaar 2020 anders verloopt dan dat we hadden gedacht. We begonnen het jaar goed met voor het eerst de Pubquiz. Een leuke avond met leuke prijzen, gesponsord door diverse organisaties uit de wijk en elders in Arnhem. Het Wijkfeest in september en andere activiteiten dit jaar hebben wij moeten annuleren.

Wel zijn we bezig met het organiseren van een Halloween Griezeltocht in de wijk Elderveld (onder voorbehoud) op 31 oktober 2020. Om dit te kunnen organiseren, hebben wij uw hulp nodig! We  zijn nog op zoek naar:

  • Oude poppen, koffers
  • Lappen (zwart of wit)
  • Clowns schoenen of zeer grote maat schoenen
  • Rokkostuumjassen
  • Hoge hoeden
  • IJzeren emmers
  • Onesies van dieren
  • Pruiken en maskers
  • Houten kleerhangers
  • En andere Halloween-decoratie

En om niet te vergeten: figuranten voor de griezeltocht! Lijkt het je leuk om mee te doen? Of heb je spullen voor ons? Mail ons dan: elderveldopen@gmail.com

Door de huidige ontwikkelingen in ons land zijn evenementen verboden tot 1 september 2020, het kan daarna ook nog verlengd worden. Naar verwachting zal men daarna nog steeds moeten voldoen aan de 1,5 meter afstand. We denken als organisatie van het Wijkfeest dat die 1,5 meter afstand niet haalbaar is voor ons evenement (op 6 september 2020). En dit is de reden dat wij als organisatie het moeilijke besluit hebben genomen om het Wijkfeest voor 2020 te annuleren.

U moet weten dat deze beslissing ons zwaar valt. Maar uw en onze gezondheid gaat voor. We waren in januari al gestart met de organisatie, maar wie had dit nu kunnen bedenken? Het organiseren van het evenement kost ons veel tijd en moeite, we doen dit met z’n 3tjes. We hadden het voor dit jaar weer groots willen aanmaken, maar nu doen we dat voor volgend jaar. Datum is nog even onder voorbehoud, maar wij verwachten dat het zondag 5 september 2021 wordt.

Op onze website Elderveldopen.nl wordt – zodra het mogelijk is – weer het formulier geplaatst voor kramen aanmelden voor Wijkfeest 2021!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Dat er veel opkomst was voor de Halloween Griezeltocht Elderveld Schuytgraaf op 31 oktober 2019, is algemeen bekend. De organisatie (Elderveld Open en De La Croes) hadden deze opkomst zeker niet verwacht. Hierdoor liep het een en ander wat uit met betrekking tot wachttijden bij het aanmelden bij de tent bij MFC Omnibus. Het was voor beide organisaties een eerste keer dat wij dit gezamenlijk organiseerden en daarnaast ook in deze omvang.

We hebben getracht om variatie te houden in de griezels gedurende de gehele route. Voor de route tot 12 jaar hebben de griezels zich ingehouden. De fietstunnel was wellicht wat enger voor sommige kinderen, maar daarom heeft de organisatie er ook voor gekozen om een vriendelijk spookje te plaatsen na de tunnel bij de route tot 12 jaar. Vanaf 19:30 uur konden dan de 12+ kinderen vertrekken vanaf MFC Omnibus. Deze groep liep een langere route, langs de waterzuivering richting de voetbalvelden en vervolgens weer terug langs de andere kant van de sloot. Op diverse plekken stonden ook daar weer verschillende – enge – griezels. Mogelijk heeft u het gegil en/of de kettingzaag gehoord?

Er liepen maar liefs 814 kinderen mee en daarnaast ook nog begeleiding / ouders.. We kunnen wel stellen dat de wijkbewoners van beide wijken interesse hebben in een dergelijk evenement.

We willen tot slot alle griezels bedanken voor hun inzet en tijd. We hopen dat ze er een volgende editie weer bij zijn![/vc_column_text][vc_gallery type=”image_grid” images=”10067,10066,10065,10064″][/vc_column][/vc_row]