EHBO leren en toepassen is niet moeilijk!

Je hebt ook niet altijd een hele cursus nodig om al iets te kunnen doen.

Volg bijvoorbeeld eens een workshop van 3 uur waarin de meest voorkomende ongevallen worden besproken en geoefend of een reanimatiecursus van 1 dagdeel (4 uur).

Als je kiest voor een cursus dan is er ook de mogelijkheid om de theorie via een onlinecursus te volgen, waardoor het aantal klassikale uren beperkt kan worden. De cursussen kunnen ook geheel klassikaal aangeboden worden.

De groepen die een workshop of cursus volgen zijn maximaal 12 personen groot (bij reanimatielessen zelfs maximaal 6 mensen), dus er is altijd voldoende aandacht en gelegenheid om te oefenen.

De certificaten die bij de diverse cursussen behaald kunnen worden kunnen van zowel het Rode Kruis, het Oranje kruis of Nederlandse Reanimatie Raad zijn. Voor al deze organisaties ben ik bevoegd instructeur. De meeste cursussen kennen geen examen, maar er worden competenties beoordeeld tijdens de lessen.

Een cursus of workshop verzorg ik graag bij u op de locatie, in een daarvoor geschikte ruimte.

In de Elderveld organiseer ik regelmatig cursussen en workshops in de Gaanderij, Driemondplein 1.

De materialen die nodig zijn voor de trainingen zoals verbandmiddelen, reanimatiepoppen en lesboeken worden door mij verzorgd.

Voor meer informatie kijk even op www.heerschop.com of op facebook www.facebook.com/HeerschopEHBO