HALLOWEEN FREAKY CIRCUS

The Freaky Circus bezoekt in 2020 Elderveld. Het brengt niets dan onheil naar de wijk. Trotseer en betreed het circus terrein van dit vervloekte circusgezelschap. Overleef jij The Freaky Circus?

Elderveld Open

Activiteiten voor jong en oud in de wijk Elderveld.

The Freaky Circus Halloween!

31 oktober vanaf 16:00 tot 21:30 EKCA, Breezandpad 13
Tot 12 jaar: Vanaf 16:00 uur tot 19:30 uur (begeleiding verplicht) 12 jaar en ouder: Vanaf 20:00 uur Voor nu kan er gekozen worden voor vertrek tijd tussen 20:00 en 21:00 uur. Dit wordt geleidelijk uitgebreid naar 21:30 uur bij voldoende aanmeldingen. Kosten zijn € 1,- per kind. Vertrek vanaf Kantine van E.K.C.A. aan de Breezandpad 13. Aanmelden vooraf is

Succesvolle Events

Bekijk en lees hier over eerder georganiseerde events van Elderveld Open.

  • Pubquiz Elderveld Open

    Op 14 februari 2020 was de allereerste Pubquiz van Elderveld Open in samenwerking met Pepe's Pubquiz. Er deden zo'n 11 teams, die meededen tijdens de Pubquiz in de ruimte van E.K.C.A.

    Continue Reading...
  • Halloween Griezeltocht Elderveld Schuytgraaf

    Dat er veel opkomst was voor de Halloween Griezeltocht Elderveld Schuytgraaf op 31 oktober 2019, is algemeen bekend. De organisatie (Elderveld Open en De La Croes) hadden deze opkomst zeker niet verwacht. Hierdoor liep het een en ander wat uit met betrekking tot wachttijden bij het aanmelden bij de tent bij MFC Omnibus.

    Continue Reading...

Nieuws

Lees hier ander nieuws van de werkgroep Elderveld Open.